Santa Run

Na het succes van afgelopen jaren, organiseren Rotary Clubs Alphen aan den Rijn, Alphen-Woubrugge en Rijnwoude weer de Santa Run door het centrum van Alphen.

De opzet van de Santa-run zal dit jaar anders zijn dan de voorgaande edities. We zullen dit jaar een Sponsorloop organiseren op vrijdag 15 december 2017 vanaf 19:00 uur. Deze wandeltocht van 2 of 4 kilometer loopt dwars door het vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn, met als start- en finishpunt het Thorbeckeplein. Er zal rondom de route veel vermaak zijn. Alle deelnemers zullen in kerstsfeer meelopen, met een mooie verlichte kerstmuts (jeugd < 12 jaar) of een fraai kerstpak (jeugd > 12 jaar + volwassenen).

We nodigen sportverenigingen in Alphen aan den Rijn e.o. uit om deel te nemen met zoveel mogelijk lopers. Deelnemers kunnen lopen voor de fun of zich laten sponsoren ten behoeve van de eigen sportvereniging. De sponsoropbrengst van de lopers van uw vereniging zal volledig voor uw clubkas zijn. U kunt dit wellicht gebruiken voor het stimuleren van breedtesport, topsport of een verbetering van uw faciliteiten.

Meedoen met uw vereniging is heel simpel. Uw kunt uw vereniging registreren door bijgaand inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar willeaj@gmail.com of maak er een foto van en stuur deze per WhatsApp naar +31641182396.